marți, 20 aprilie 2010

Am uitat

Ma simt murdar,parasit,batran.Am obosit sa mai alerg,am obosit sa ma mai scuz.Am obosit sa gresesc de zeci de ori aceleasi si aceleasi lucruri.Ma simt ca un prost.
De acum renunt la vise,la viata la tot ce am mai drag.Ma dezumanizez ,trag aer in piept,il scot,respir.Nu imi mai ard parul si nu imi mai ard ochii.Revin la ce eram si ce voi fi.Te uit pe tine,imi uit obsesiile si devin pur.Nu mai ascult ce spun ceilalti si nu mai spun nici eu nimic.
Renunt sa mai fiu bun si sa mai ofer ajutor.Mi-am dat seama ca nu-mi pot depasi conditia si ma gandesc s-o accept.Ma uit in jur si stii ce vad?Acelasi lucru,aceeasi oameni,aceleasi povesti.Fiecare il insala pe celalalt si nimic nu mai este adevarat.Ma adancesc singur in drame care nu-mi aparatin si decad cu fiecare secunda.Te ruasc si te vreau in acelasi timp.Prostia ta ma uimeste si ma intriga in acelasi timp.De acum voi renunta la rolul meu de geniu,la rolul meu de clovn,la rolul meu de om.Voi redeveni acea masinarie nemiloasa cu singurul tel al ei fiind suprematia.
Trag aer in piept si il scot,inspir si expir,respir.Lesin.Trupul imi dispare intr-o valvataie de flacari.Am incheiat postarea.

Un comentariu:

  1. stii?mereu vor fi lucrurile astea:P obisnuieste te.
    Singurul lucru care te va face sa nu te dezumanizezi treptat si sa nu te degradezi moral si tu , este sa fi rece.
    Inceteaza sa ti mai pese de cine si de ceea ce nu merita :)
    Succes in continuare!

    RăspundețiȘtergere

(: