miercuri, 4 iulie 2012

V-ati dorit?

V-ati dorit vreodata sa faceti ceva, dar nu ati avut timpul,banii dispozitia sau altfel de scuze? Eu... eu as zice sa incercati sa faceti acel lucru pe care vi-l doriti.Ati dorit sa mergeti la o persoana si sa ii spuneti fix ce credeti? Duceti-va si faceti asta? Ati dorit vreodata sa alergati goi pe strada? OK , faceti si asta.. probabil e ilegal, mai bine nu :)).
Ideea este ca nu avem prea mult timp pe lumea asta, adica stai sa te gandesti pfaaa am timp dar nu stiu in fiecare zi mai putrezim un pic, uite cum putrezesc eu scriind postarea asta in loc sa fiu undeva distrandu-ma sau sa indeplinesc o dorinta, sa fac ceva ce e pe lista mea de lucruri de facut.
Mai ganditi-va inainte sa ziceti NU.
Traiti viata ca pe o aventura daca aveti ocazia,pentru ca mai tineri nu devenim lol si viata se indreapta decat catre groapa.
Stiti cum era imaginea aia motivationala, live fast, die young have fun sau asa ceva :]].
Oricum ideea este ca:
-sa nu ascultati de nimeni
-sa faceti lucrurile din impuls
-sa nu ziceti nu la nicio ocazie
Consecinte? Evaluati-le vedeti daca se merita si daca sunt consecinte mici mici mici faceti acel lucru,traiti.
Zboara puiule zboara ! =))
Acum inchideti pcul si iesiti afara ,treziti-va a doua zi fara sa stiti unde sunteti si sa va ziceti in mintea voastra
"Ba ce seara am avut!"
Fabricati-va amintiri pentru mai incolo :3

luni, 2 iulie 2012

Mediocritate sau cheia fericirii

Am ajuns la concluzia ca cel mai bine e sa fii mediocru. O da, ce viata de carton, ce viata falsa.
Consider ca este cea mai buna stare, mai buna decat ascensiunea si declinul.Ziceti ca nu e asa. Adica totul este perfect yada yada ,nu ai asteptari prea mari, lucruri naspa nu se pot intampla.
Un singur defect: esti limitat. Nu poti ajunge niciodata la extreme.Esti facut sa traiesti in lumea ta de carton presat, fragila,falsa si patetica pe care si ploaia o poate dobori.
Si acum tu ce vei alege? Sa fii mediocru? sa fii un/o distrus/a? Sa fii perfect si totusi indurerat pentru ca vrei mai mult?
Eu zic sa alegi mediocritate, e singura ta scapare :P.

duminică, 1 iulie 2012

De ce?

De ce mereu cred ca totul o sa fie bine , doar ca sa fiu lovit iar si iar si iar cu aceeasi chestie. De ce cand vreau sa trec pur si simplu peste, chiar atunci apare din nou lucrul ce ma tulbura...
Ma macina, ma macina rau..Vreau o scapare, sa fie totul ok sa am tot ce imi doresc, sa fiu multumit, sa pot sa fac in sfarsit o poza in care sa zambesc, care sa ilustreze ce e cu adevarat in sufletul meu...
Oare va veni rasaritul si pe strada mea? Sau viata mea e pur si simplu 80% suferinta...
Am obosit sa mai caut, sa mai astept,am obosit sa mai traiesc acelasi lucru de 1000 de ori ca in filmul "Ziua cartitei"
O viata atat de monotona,atat de inchisa , traiesc.As vrea sa evadez si sa invat sa zbor, asa cum sunt acum parca as fi un prizonier incatusat intr-o camera prea stramta si inconjurat de alti oameni care la fel ca si mine sunt si ei prizonieri si doresc sa scape. Vreau o raza, un hint orice,care sa ma ghideze, care sa ma faca sa revin la ce eram , sa fiu iar puternic sa nimicesc orice pentru ca acum abia ma tarasc si sincer imi pare rau pentru asta.


Claudiu

(: